Το γραφείο 

 

Το γραφείο λειτουργεί από το έτος 2007, προσφέροντας υπηρεσίες σε εταιρείες, οργανισμούς, ομάδες και ιδιώτες, χρησιμοποιώντας και συνθέτοντας διαφορετικές προσεγγίσεις ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους, υποστηρίζοντας τους, ώστε να επικοινωνούν αυθεντικά, να συνεργάζονται, να συμμετέχουν, να σχεδιάζουν την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη, να αναπτύσσονται στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να δημιουργούν όσα ονειρεύονται στη ζωή και την πορεία τους και να έχουν τον αντίκτυπο, που θέλουν στον κόσμο.

Λειτουργώντας κατά το δυνατόν προληπτικά και με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας κατά περίπτωση, σας συμβουλεύουμε και σας υποστηρίζουμε προσφέροντας λύσεις νομικές και λύσεις διαλόγου. 

 

 Γιατί εμάς 

  • Νοιαζόμαστε

Ζητούμενο για εμάς είναι να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης, στηριγμένη στην αμεσότητα, το σεβασμό και την ειλικρίνεια και να ξέρετε ότι μπορείτε να βασίζεστε στη συνεργασία μας.

  • Κατανοούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας 

Ξέρουμε ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και όσα σας απασχολούν.

  • Βλέπουμε τα πράγματα με μια άλλη ματιά  

Πιστεύουμε ότι άνθρωποι έχουν ένα τεράστιο δυναμικό μέσα τους, αρκεί να τους δοθούν οι ευκαιρίες και η κατάλληλη υποστήριξη, ώστε να το εξερευνήσουν. Ταυτόχρονα, κάθε κατάσταση την οποία βιώνουμε έχει εν δυνάμει τη δυνατότητα να εξελιχθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είναι αρχή μας να αντιμετωπίζουμε ανθρώπους και καταστάσεις θετικά, κοιτάζοντας προς το μέλλον και όσα είναι σημαντικά για εσάς.

  • Ολιστικές & αποτελεσματικές λύσεις

Η προσέγγισή μας είναι ολιστική και εστιάζει στις λύσεις και την αποτελεσματικότητα. Είμαστε δίπλα σας, ώστε να σχεδιάζουμε μαζί τις λύσεις, που είναι για εσάς αποτελεσματικότερες και ικανοποιούν καλύτερα τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες της κατάστασής σας.

Περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και τις λύσεις, που μπορούμε να σας προσφέρουμε μπορείτε να διαβάσετε εδώ.